Blog

Proč je někdy tím nejlepším dárkem právě hovno?

Vánoce, ta magická doba roku, kdy si láme hlavu každý z nás nad tím správným vánočním dárkem pro své blízké. Ale co udělat, když vás opravdu nenapadá nic originálního a osobního? No, jednoduché – dejte jim hovno!

Ne, ne, nemyslíme to doslova, ale spíše jako symbol nevydařeného vánočního nákupu, bezradnosti nebo jen nechuti obdarovávat své blízké kravatami s více pruhy nebo ponožkami s barvou, kterou ani neumíme vyslovit. Zdá se to být extrémním řešením, ale může to být také způsob, jak sdělit vašim přátelům a rodině, že přišel čas odstoupit od tíživého tlaku výběru dokonalého dárku a prostě se bavit.

Pro ty, kteří si lámou hlavu nad tím, co koupit, je to ideální příležitost přemýšlet mimo krabici. Místo aby strávili hodiny procházením obchodů a přemýšleli nad tím, co by se mohlo líbit jejich blízkým, mohou jednoduše zajít do zahradnictví a pořídit si hromadu listí či pytlík hnoje.

Tato neortodoxní volba dárku může být vtipným způsobem, jak odlehčit vánoční atmosféru. V době, kdy jsou nervy napnuté a každý se snaží zajistit, aby byly Vánoce co nejvíce dokonalé, může humor přinést neocenitelný úsměv na tváři. Zábava je často tou správnou ingrediencí k tomu, aby vánoční období bylo radostné a uvolněné.

Humor má schopnost spojit lidi. Smích je univerzální jazyk, který překonává rozdíly a vytváří pouta. A co může být lepšího, než sdílet smích s blízkými právě v době Vánoc? Humor může rozpustit ledy, zlepšit náladu a vytvořit pohodu.

Navíc není tajemstvím, že humor má pozitivní vliv na naše tělo. Smíchem se uvolňují endorfiny, tzv. hormony štěstí, které nám pomáhají cítit se šťastněji a uvolnění. Takže když darujete něco nečekaně vtipného, možná přinášíte nejen krabici s humorem, ale i dávku těchto příjemných chemických látek, které nesmrdí!

Takže ať už se rozhodnete pro hromádku listí, pytlík hnoje nebo něco jiného, dejte tomu trochu humorný nádech a uvidíte, jak se váš vánoční dar stane nejen vtipným překvapením, ale také způsobem, jak sdílet radost a smích v této pohádkové době Vánoc.

7 Nejlepších Vánočních Dárků pro letošní rok

Vánoce jsou tu zase a my vám přinášíme seznam sedmi nejlepších dárků, které letos frčí. Připravte se na mix technologie, relaxace a humoru, který rozzáří oči vašich blízkých!

1. Elektronika: Apple AirPods Pro

Nejnovější AirPods Pro jsou jako vánoční písnička pro vaše uši. Kdo by nechtěl najít pod stromečkem tyto špičkové bezdrátové sluchátka?

2. Knihy: 'Kuchařka pro Začátečníky' od Jamieho Olivera

Pro milovníky gastronomie, ale i pro ty, kteří se v kuchyni ztrácí. Tato kniha je jako GPS navigace pro vaše vaření.

3. Dárkový Poukaz na Hovno z dejsihovno.cz

Ano, opravdu to čtete. Výborný dárek pro toho, kdo má vše, nebo koho chcete opravdu, ale opravdu překvapit. Možná to není to, co si přejí, ale určitě to bude to, co si zapamatují!

4. Kosmetika a Péče o Tělo: Lush Dárková Sada

Udělejte radost vůní a relaxací s dárkovou sadou od Lush. Tak aromatické, že byste je nejraději snědli, ale prosím, nedělejte to.

5. Zážitky: Víkendový Pobyt ve Wellness

Zapomeňte na stres a relaxujte. Ideální dárek pro ty, kdo potřebují vypnout, nebo se prostě rádi válejí v županu.

6. Ručně Vyrobené Dárky: Osobitý Šperk

Něco, co má osobní nádech a ukazuje, že jste se opravdu snažili. A ne, tentokrát nejde o vaši vlastnoručně vyrobenou vánoční dekoraci z mateřské školky.

7. Hobby a Sportovní Vybavení: Fitness Náramek

Pro ty, kteří si slíbili, že po Vánocích začnou cvičit. Anebo pro ty, kteří si to slibují každý rok.

 

Takto máte sedm skvělých dárků, které mohou obohatit vánoční stromeček. Nezapomeňte, nejlepší dárek je ten, který přináší úsměv na tváři. Veselé Vánoce!

 
 
Dejte svým blízkým na Vánoce Hovno

Blíží se Vánoce a s nimi přichází nové trendy. Letos se však nebojte trochu se odvázat a přidat k dárkům špetku humoru. A co by mohlo být vtipnější než darovat někomu... no, v podstatě nic? Představujeme vám "Dárkový poukaz na Hovno" – ideální způsob, jak překvapit a pobavit!

1. Osobní humor

Zapomeňte na klasické personalizované dárky. Co takhle dát někomu dárkový poukaz, který doslova říká: "Myslel jsem na tebe, tak jsem ti koupil... hovno"? To je osobní, nečekané a určitě nezapomenutelné!

2. Udržitelnost na Max

Hledáte udržitelný dárek? No, nic je snad nejvíce udržitelný dárek, který můžete najít. Žádný odpad, žádné balení, čistě ekologický - váš "Dárkový poukaz na Hovno" je zelený ve všech směrech.

3. Technologie? Spíše Techno-neologie!

Kdo potřebuje nejnovější appky, když můžete darovat dárkový poukaz na absolutní nic? Je to inovativní, neotřelé a určitě to překvapí.

4. Zážitek, Který Nikdy Nezapomenou

Dárkový poukaz na Hovno je zážitek sám o sobě. Představte si jejich tváře, když zjistí, že jejich dárek je... no, prostě nic. Nezapomenutelný moment smíchu

5. Wellness a Péče o Sebe

A co je lepší pro vaši duševní pohodu než pořádný smích? Dárkový poukaz na Hovno nabízí přesně to - příležitost se od srdce zasmát.

V tomto svátečním období nechte staré zvyky za sebou a vydejte se novou, smělejší a humornější cestou. Ať už dáváte cokoli, ať už je to něco nebo... no, v našem případě doslova nic, nezapomeňte, že nejlepší dárek je ten, který přináší radost a smích.

Nahoru
5 položek celkem
Zpět do obchodu